Northern Lights – en førjulskonsert med Oslo Damekor

Vålerenga kirke
7. desember, kl 19:00

Billetter kjøper du på: https://oslodamekor.ticketco.events/no/nb/e/northern_lights

Oslo damekor inviterer deg til å starte julen sammen med oss.

Vi er et kor med lange tradisjoner. Vi har eksistert i Oslo i over 150 år og julekonsertene er en av våre faste tradisjoner. I år synger vi en blanding av tradisjonelle julesanger og nyere komposisjoner.  Oslo damekor består av omkring 50 korister, spredt i alder, interesser og tro. Sammen synger vi for fred, for glede og for håp, denne førjulskvelden i Vålerenga kirke, 7. desember klokken 19:00.

I en tid hvor jordens himler blinker, ikke av stjerner og engler, men av raketter og ammunisjon, skal vi synge om fred. I en tid da barn dør, uten håp og mening, erklærer vi barnet for hellig. Vi skal synge om det smilende barnet, og vi skal synge om det praktfulle Jerusalem.

Vi skal også i år synge, at jorden er deilig. For jorden er deilig, også i år. Vi vil minne hverandre på at andre tider skal komme, og at slekt skal følge slekters gang.

Del håp, glede og fellesskap med oss denne kvelden. I tillegg til sanger om fred og tro, synger vi selvsagt noen lykkelige julesanger uten det minste streif av alvor. Vi deler ren glede og god stemning, akkurat slik vi ønsker at julen skal være.

I år synger vi i Vålerenga kirke, sammen med:

Dirigent, Marianne Husby Berg
Pianist, Joachim Knoph
Fiolin, Madeleine Ossum
Fiolin, Lotte Hellstrøm Hestad
Bratsj, Olav Løvland
Cello, Kamilla Kvarstein

Billetter kjøper du på: https://oslodamekor.ticketco.events/no/nb/e/northern_lights

Velkommen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.